דירת גן - נס ציונה

תכנון אדריכלי ועיצוב פנים של דירת גן בת 4 חדרים בנס ציונה.
הקו המנחה העיקרי לתכנון היה הנגשת הדירה לנכים – הן מבחינה מבנית והן מבחינת אבזור. כמו כן, למרות פתח היציאה הרחב אל עבר הגינה הצמודה, הדירה היתה חשוכה ולא אוורירית, והצריכה שינוי תכנוני על מנת לתת תחושת מרחב.
בחלל הציבורי – סלון, מטבח ופינת אוכל, נהרסו המחיצות על מנת ליצור חלל אחד גדול ומרווח לטובת הרחבת המטבח ושילוב של אקווריום גדול בחלל זה. המטבח תוכנן בהתאמה אישית לבעל הדירה בהתאם לצרכיו האישיים, ואובזר במנגנונים מיוחדים אשר מאפשרים לו התנהלות חופשית ופשוטה בפעילות היומיומית במטבח. האקווריום והרהיט המחזיק אותו תוכנן כדלפק אי במטבח, ובכך מעבר להיותו אלמנט עיצובי בחלל הוא הפך לפונקציונלי ומספק מקומות ישיבה נוספים ומשטח עבודה נוסף, וכן יוצר חוצץ בין המטבח לסלון ופינת האוכל.
חלל נוסף אשר הצריך הנגשה מלאה היה חדר הרחצה. בוצעה הריסה מלאה של החדר, ומיקומם של האלמנטים שונה כך שיאפשר התנהלות חופשית עם כסא גלגלים. האמבטיה הוחלפה במקלחון גדול ומותאם, ודלת הכנף הרגילה הוחלפה בדלת כיס הזזה, וזאת על מנת להשיג שטח נקי להתנהלות בתוך חדר הרחצה.
הבית עוצב בסגנון מודרני ונקי, ונעשה שימוש בעיקר בצבע הלבן על מנת להאיר את הבית החשוך. נקודות העניין והצבע, הוכנסו לחלל באמצעות רהיטים מעץ, גופי תאורה צבעוניים ושאר אביזרים.